Aftenselskaber

På Raadvad Kro har vi stor erfaring i afholdelse af alle former for aftenselskaber, bryllupper, fødselsdage, store som små. Og mulighederne er mange. Vi har sammensat lidt forskellige ideer, men disse kan selvfølgelig blive tilpasset ud fra jeres ønsker. I er meget velkomne til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, samt høre nærmere om mulighederne.

 

Selskabsmenu oktober -17. november 2024

Ved ændringer i menuen vil der være tillæg.

 

Rilette af varmrøget laks, glaskål, syltet radise, aspargesskum, maltjord, urter

Rillette of smoked salmon, kohlrabi, pickled radish, asparagus foam, malt and herbs

Gruner Veltiner Weingut Ecker, Wagram, Østrig

 

Torskeballotine, persillerod, persillecreme, grønne bønner og frisk æbleblanqette
Cod ballotine,  parsley root, parsley cream, green beans and fresh apple blanquette
Merayo, godello, Bierzo, Spanien

 

Kalvestriploin, græskar, løg og citronpeber sauce
Veal striploin, pumpkin, onions and lemon pebber sauce
Altura 350, Domaine Peter sichel, vallee de cucugnan, Frankrig

 

4 slags ost, garniture og kiks

4 kinds of cheeses, garnish and biscuit
Tawny Fonseca, Portugal

 

Havtorn, mørk chokolade, estragon cremeux, sprød tuille

Sea buckthorn, dark chocolate, tarragon cremeux and tuille
St. Croix du Mont, Chateau du Mont, frankrig

Tilkøb af årstidens kartoffel til hovedretten koster 25,- per person

 


 

Selskabsmenu 19 nov -dec 2024

Ved ændringer i menuen vil der være tillæg.

 

Jordskokkemousse, kutter rejer, æble og skaldyrsvinaigrette
Jerusalem artichoke mousse, shrimps, apple and Sea food vinaigrette
Grüner Veltiner Weingut Ecker, Wagram, Østrig

 

Håndlavet linguine med blæksprutteblæk, muslinger, rosenkål, dild
Handmade linguine with squid ink, mussels, Brussels sprouts and dill
Merayo, godello, Bierzo, Spanien

 

Terrine af foie gras, syltet tomat, rødbede, hindbærvinaigrette
Terrine of foie gras, pickled tomato, beetroot and raspberry vinaigrette
Pinot Noir, Freiher Von Göler, Tyskland

 

Canette bryst, selleriterrine, grønkål, syltet pære, sauce med varme krydderier
Breast of Cañete, celery terrine, kale, pickled pear and sauce with warm spices
Cote du Rhone, La font du Vent Les Promesses, Cotes du Rhone, Frankrig
udskift til gråand +60,-/change to Mallard +60,-

 

Kirsebærparfait med syltede kirsebær, mandelkage, karameliserede mandler, vanilie skum
Cherry parfait with pickled cherries, almond cake, caramelized almonds and vanilla foam
St. Croix du Mont, Chateau du Mont, Frankrig

 

Tilkøb af årstidens kartoffel til hovedretten koster 25,- per person

 

3 retter uden vin 425,-
3 retter med vine under middagen 820,-

4 retter uden vin 525,-
4 retter med vine under middagen 1020,-

5 retter uden vin 625,-
5 retter med vine under middagen 1220,-

 

 


 

Kroens aftenpakke 1

Et glas af kroens
velkomst
Tre retters menu
Vinmenu under middagen
Kaffe og petit fours
Natmad
Blomsterdekorationer*

Samlet pris 1095-

 

Kroens aftenpakke 2

Et glas af kroens
velkomst
Fire retters menu
Vinmenu under middagen
Kaffe og petit four
Natmad
Blomsterdekorationer*

Samlet pris 1.295,-

 

Kroens aftenpakke 3

Et glas af kroens velkomst
Fem retters menu
Vinmenu under middagen
Kaffe og petit four
Natmad
Blomsterdekorationer*

Samlet pris 1.495,-

 

*(aftales i samarbejde med vores blomsterdekoratør med udgangspunkt i årstidens blomster. Du er medbestemmende omkring stil og farve. Der kan forekomme tillæg, alt efter omfang eller valg af blomster. (Eksempler på dekorationer kan ses her)

Du kan finde flere praktiske informationer her 

 

 

Ønsker du at bestille bord?

Du kan bestille bord online eller ringe til os på: