På Raadvad Kro har vi stor erfaring i afholdelse af alle former for aftenselskaber, bryllupper, fødselsdage, store som små. Og mulighederne er mange. Vi har sammensat lidt forskellige ideer, men disse kan selvfølgelig blive tilpasset ud fra jeres ønsker. I er meget velkomne til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, samt høre nærmere om mulighederne.
Ved ændringer i menuen vil der være tillæg.
Kulmule, syltet kartoffel, jordskokke skum, dild olie
Hake, pickled potatoe, Jerusalem artichoke foam, puff potatoe and dill oil
Alvarinho Moncao E Melgaco, Chapim, Quinta de Santiago, Portugal
Vagtel terrine, foie gras creme, syltet pære, selleri creme, havre, karse
Quail tureen, foie gras cream, pickled pear, celery cream, oat and cress
Merayo, godello, Bierzo, Spanien
Rødbede, syltet sort trompet svampe, rugbrød, trøffel, umami sauce, persille.
Beetroot, pickled black trumpet mushroom, ryebread, truffle, umami sauce and parsley
Oksecuvette ,rød grønkål, stegt løg, fennikel chutney og rødvinssauce
Beef cuvette, red kale, fried onion and fennel chutney and red wine sauce
Cotes du Rhone, La font du Vent Les Promesses, Cotes du Rhone, Frankrig
Ananas syltet i rom, frisk ananas, rosmarin is, madeleine
Pineapple pickled in Rum, fresh pineapple, rosemary ice cream and madeleine
St. Croix du Mont, Chateau du Mont, frankrig
Tilkøb af årstidens kartoffel til hovedretten koster 25,- per person
________________________________
Ved ændringer i menuen vil der være tillæg.
Muslingefarseret rødtunge, butterbeans, mandler, muslingesauce og spinatolie
Mussel stuffed sole, butterbeans, almonds, mussel sauce and spinach oil
Danske rosenkål, trøffel linguini, sort trompet svampe, havgus og trøffelvinaigrette
Danish Brussels sprouts, truffle linguine, black trumpet mushrooms, “Havgus” cheese and truffle vinaigrette
Terrine af vagtel, syltet og pocheret selleri, ristet boghvede og hønsesky
Tureen og quail, pickled and poached celery, toasted buckwheat and chicken gravy
Rosastegt Iberico svinemørbrad, glaceret endive, kålrabi og citronsauce
Medium rare loin of Iberico pork, glazed endive, kohlrabi and lemon sauce
Chokolade halvkugle, æblemousse og kompot, sprød kakaokage, mynthe is creme
Chocolate hemisphere, applemousse and compote, crispy cocoa cake and mint ice cream
Tilkøb af årstidens kartoffel til hovedretten koster 25,- per person
________________________________
Ved ændringer i menuen vil der være tillæg.
Grillet hvid asparges, dild creme, radiser, forårsløg, dildolie og hvidløgstuile
Grilled white asparagus, dill cream, radish, spring onion, dill oil and garlic tuile
-Tilvalg af skaldyrs mosaik +95/ with an add on of seafood “mosaic” +95,-
Kuller, agurk, pimentgele, sprødt brød, fennikelsalat og fiskesauce
Haddock, cucumber, piment jelly, crispy bread fennel salad and fish sauce
Unghanebryst, asparges broccoli, grønne asparges, syltede rødløg, champagne blanqette
Young rooster breast, asparagus broccoli, green asparagus, pickled red onion and champagne blanquette
4 slags ost med garniture og kommen kiks
4 kinds of cheese with garnish and cumin cracker
Danske jordbær, syltede rabarber, citroncrème og citron-kørvel parfait
Danish Strawberries, pickled rhubarbs, lemon cream and lemon-chervil parfait
Tilkøb af årstidens kartoffel til hovedretten koster 25,- per person
________________________________
3 retter uden vin 425,-
3 retter med vine under middagen 850,-
4 retter uden vin 525,-
4 retter med vine under middagen 1050,-
5 retter uden vin 625,-
5 retter med vine under middagen 1250,-
________________________________
Et glas af kroens
velkomst
Tre retters menu
Vinmenu under middagen
Kaffe og petit fours
Natmad
Blomsterdekorationer*
Samlet pris 1095-
Et glas af kroens
velkomst
Fire retters menu
Vinmenu under middagen
Kaffe og petit four
Natmad
Blomsterdekorationer*
Samlet pris 1.295,-
Et glas af kroens velkomst
Fem retters menu
Vinmenu under middagen
Kaffe og petit four
Natmad
Blomsterdekorationer*
Samlet pris 1.495,-
*(aftales i samarbejde med vores blomsterdekoratør med udgangspunkt i årstidens blomster. Du er medbestemmende omkring stil og farve. Der kan forekomme tillæg, alt efter omfang eller valg af blomster. (Eksempler på dekorationer kan ses her)
Du kan finde flere praktiske informationer her