Aften a la carte

 

Vi holder aftenåbent onsdag – lørdag fra kl. 18.00 – 21.00. Restauranten lukker kl. 23.00

 

Menuen kan ændres på daglig basis

 

Velkomst

 

Bobler

NV Reserve Brut, Pol Roger

135,- 

 

Crémant de Bourgogne Rosé 

95,- 

 

Snacks

 

Oliven og mandler

65,-

 

Fritteretbrandade med teriyaki 

65,- 

 

Sprøde kartoffel chips med friskost med urter

65,-  

 

Røget laks med letsaltet æbleskive og creme fraiche 

85,- 

 

Iberico skinke med trøffel creme og crouton

85,-

 

Menu

 

*Terrin af rimmet laks, peberrodscreme, agurk, syltet
dadeltomat og sprødt brød
La Petite Perriere. sauvignon blanc. Loire, Frankrig
135,-

 

Ravioli med blåmusling, fennikel, frisk ost, muslingesauce
og grønkål
Merayo, godello, Bierzo, Spanien
155,-

 

Dagens fisk med nye gulerødder, glaseret løg og cremet
persillesauce
Merayo, godello, Bierzo, Spanien
325,-
Tilvalg af kartoffel +25,-/ per person

 

*Andebryst, pure og grillet blomkål, majs og sauce med vild
kørvel
Cotes Du Rhone, La Font du Vent Les Promesses, Cotes du Rhone, Frankrig
295,-
Tilvalg af kartoffel +25,-/per person



Ostebræt med 4 slags oste, garniture og smørstegt rugbrød
Portvin Fonseca Tawney
125,-

 

*Citronfromage, blåbæris, friske blåbær og citron gele
Coteaux de Layon, Chateau Chopin, Loire, Frankrig
115,-                                               

 

Pandekager med mælkeiscreme og appelsinsirup
Coteaux de Layon, Chateau Chopin, Loire, Frankrig
115,-

 

3-retters menu 445,- markeret med stjerne(ved udskiftning
+50,- pr. udskiftning) 

 

 

 

Vinmenu  

 

1 glas per ret til 3 retter/ chaufførmenu til 3 retter

325,-/200,-

Ønsker du at bestille bord?

Du kan bestille bord online eller ringe til os på: