Aften a la carte

Vi holder aftenåbent onsdag – lørdag fra kl. 18.00 – 21.00.

Restauranten lukker kl. 23.00

 

Menuen kan ændres på daglig basis

 

Velkomst

Bobler

 

NV Reserve Brut, Pol Roger

135,- 

 

Crémant de Bourgogne Rosé 

95,- 

 

Snacks

 

Oliven og røgede mandler

65,-

 

2 stk. østers piment og syltet sennep

75,-

 

Æbleskive med skinke og havgusost
65,-

 

Friteret reje med chipotle

65,-

 

Kikærtefritter med misocreme

65,-

 

Menu

 

3-retters menu markeret med *
445,- (ved udskiftning +50,- pr. udskiftning)

 

*Hvide asparges, ørredrogn, ramsløgshollandaise og urter fra skoven
Pinot Blanc, F.E Trimbach, Alsace, Frankrig

135,-

 

Lun terrin af letsaltet kylling, nye løg, ærter og blanquettesauce
135,-

 

Rørt oksetatar med syltet og sprød skorzonerrod og fermenteret hvidløgscreme

135,-

 

Dagens fisk med gulerødder og spidskål samt vild kørvel sauce

345,-

Tilvalg af kartoffel +25,-/ per person

* Kalv, grønne asparges, selleri, stikkelsbær og rødvinssauce
Cotes du Rhone, La font du Vent Les Promesses, Cotes du Rhone, Frankrig
295,-
Tilvalg af kartoffel +25,-/per person

Fire slags ost med malt knækbrød, smørstegt rugbrød og syrligt tilbehør
145,-

* Jordbær, kaffir lime is, mango gele, ingefærsmåkage og hvid chokolade

Brachetto d’Acqui, ValleBelbo, Italien  
115,-     

 

Pandekager med is og appelsinsauce
115,-    

 

Vinmenu

1 glas per ret til 3 retter/ chaufførmenu til 3 retter

325,-/200,-

Ønsker du at bestille bord?

Du kan bestille bord online eller ringe til os på: