Vi holder aftenåbent onsdag – lørdag fra kl. 18.00 – 21.00. Restauranten lukker kl. 23.00
Menuen kan ændres på daglig basis
Velkomst
Bobler
NV Reserve Brut, Pol Roger
135,-
Crémant de Bourgogne Rosé
95,-
Snacks
Oliven og mandler
65,-
Fritteretbrandade med teriyaki
65,-
Sprøde kartoffel chips med friskost med urter
65,-
Røget laks med letsaltet æbleskive og creme fraiche
85,-
Iberico skinke med trøffel creme og crouton
85,-
Menu
*Terrin af rimmet laks, peberrodscreme, agurk, syltet
dadeltomat og sprødt brød
La Petite Perriere. sauvignon blanc. Loire, Frankrig
135,-
Ravioli med blåmusling, fennikel, frisk ost, muslingesauce
og grønkål
Merayo, godello, Bierzo, Spanien
155,-
Dagens fisk med nye gulerødder, glaseret løg og cremet
persillesauce
Merayo, godello, Bierzo, Spanien
325,-
Tilvalg af kartoffel +25,-/ per person
*Andebryst, pure og grillet blomkål, majs og sauce med vild
kørvel
Cotes Du Rhone, La Font du Vent Les Promesses, Cotes du Rhone, Frankrig
295,-
Tilvalg af kartoffel +25,-/per person
Ostebræt med 4 slags oste, garniture og smørstegt rugbrød
Portvin Fonseca Tawney
125,-
*Citronfromage, blåbæris, friske blåbær og citron gele
Coteaux de Layon, Chateau Chopin, Loire, Frankrig
115,-
Pandekager med mælkeiscreme og appelsinsirup
Coteaux de Layon, Chateau Chopin, Loire, Frankrig
115,-
3-retters menu 445,- markeret med stjerne(ved udskiftning
+50,- pr. udskiftning)
Vinmenu
1 glas per ret til 3 retter/ chaufførmenu til 3 retter
325,-/200,-