Praktisk information

Her er lidt praktisk information omkring tidspunkter, når man ønsker at holde fest på Raadvad Kro. I er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, så vi kan snakke mulighederne igennem.

 

Frokostselskaber:  

Vores frokostselskaber afholdes som udgangspunkt i mellem kl. 12.00-17.00, men med mulighed for at tilkøbe timer derefter til 2500,- pr. påbegyndte time plus forbrug. Dette skal dog aftales ved booking.

Der er ligeledes mulighed for at starte før kl. 12.00. 

 

Aftenselskaber/Bryllup:  

Vores aftenselskaber afholdes som udgangspunkt fra kl. 18.00.  Her har I mulighed for at hygge og feste frem til kl. 05.00, dog er der nattetillæg efter kl. 02.00 på 2500,- pr. påbegyndte time plus forbrug.

Ved selskaber på færre end 30 gæster vil der være nattetillæg på 2500,- pr. påbegyndt time + forbrug fra kl. 24.00.

 

Vi har stor erfaring med planlægning af både bryllupper, fødselsdage og andre store fester og kan derfor være behjælpelige med at planlægge hvordan dagen skal forløbe. Alt dette vil selvfølgelig blive ud fra jeres ønsker.

 

Skal I afholde bryllup er der mulighed for at starte allerede kl. 16.00 med f.eks. vielse eller reception på terrassen.

Vi har flere forskellige lokaler og plads til selskaber på alt fra 10 til 90 personer i et samlet lokale. Vi har mulighed for at afholde større fester, så kontakt os endelig så vi kan snakke mulighederne igennem. 

Ønsker du at bestille bord?

Du kan bestille bord online eller ringe til os på: