Julen 2017

Vi serverer vores julehygge buffet til min. 15 personer i separat lokale. Derudover serverer vi også frokost og aftenmenu. Ved selskaber på mindre end 15 personer er der mulighed for at bestille Raadvads julebord

Kroens hjemmelavede gløgg 75,- med æbleskiver 100,-

Kroens velkomst 75,- pr. person

Julehygge

Både frokost og aften
Min. 15 personer i separat lokale

Stegt sild med karamelliserede løg
Karrysild

Æg og rejer
Gravet laks med dilddressing
Stegt rødspættefilet med remoulade og agurkesalat
Andeconfit med andesauce
Glaseret skinke med rødkål og brune kartofler

Ost med syltede nødder og kvædekompot
Risalamande med kirsebærsauce

Kroens giver årets mandelgave

Pris pr. person 325,-

Kaffe og avec 100,-

Buffet Pakke

Julehygge
Øl, vand, vin og snaps i 2 timer under middagen

Pris pr. person 500,- i 2 timer

Tilvalg til buffeten

25 kr. pr. person/pr. del

Ribbensteg
Røget laks
Æbleflæsk
Stuvet hvidkål med kanel

Medister med grønlangkål

Sylte med beder og sennep
1 tartelet med høns og asparges

Tilvalg: 

55 kr. pr. person/pr. del

Røget ål med æggestand og purløg


Julebord

Karrymarineret sild med karrysalat og fedt
Madeira sild med karrysalat og fedt
Lun stegt sild med syltede løg

Gravad laks med dild dressing
Stegt rødspættefilet med remoulade, syltede drueagurker og citron
Hønsesalat med ristet rugbrød og bacon
Confiteret andelår med lun kartoffelsalat, grønkål og andesauce

Risalamande med kirsebærsauce

Pris pr. person 395,-


 

 Frokostmenu fra 14. november og december 

Rødspætte stegt på ben med syrnet rødkål, jordskokker og persillesauce

Skovduebryst med terrine af andelår med græskar, gule beder, syltede kantareller og kryddersauce

Variation af chokolade med mandarin iscreme med youzo

2 retter frokostmenu 295,-
3 retter frokostmenu 365,-


 

Aftenmenu fra 14. november og december

Rødspætte stegt på ben med syrnet rødkål, jordskokker og persillesauce

Risengrød med Mascarpone , røget jomfruhummer, hummervinaigrette, rosenkål og mandler

Skovduebryst med terrine af andelår med græskar, gule beder, syltede kantareller og kryddersauce

Thybo ost med luftig hasselnød, fermenteret pære og pære/portvin sauce

Variation af chokolade med mandarin iscreme med youzo

3 retter uden vin 395,- 
3 retter med vine under middagen 790,-
4 retter uden vin 495,- 
4 retter med vine under middagen 990,- 
5 retter uden vin 595,- 
5 retter med vine under middagen 1190,-

Ønsker du at bestille bord?

Du kan bestille bord online eller ringe til os på:

4580 6162