Buffet

Buffet

 
 
Buffet 1
395,-
Min. 20 personer
Første servering 
 
Rimmet torsk i lime og chili med salat af springløg og urter
Letrøget laks saltbagt selleri
Skaldyrsfarseret rødspættefileter
Grillet unghane med hjertesalat og ramsløg og croutoner
 
Lammekølle med rosmarin
Oksecuvette med timian
Rødvinssauce
Persillepesto
Løgchutney med ingefær
Syrnet fløde med yoghurt
 
Kartoffelsalat med oliven, citron og kørvel
Grillet Fennikel med rucola med ristede græskarkerner
Perlebyg, agurk, æble, syltede chili og dild
                                Ovnbagte gulerødder med gulerodsvinaigrette                             Blomkål med bacon og esdragondressing
 
Anden servering

Udvalg af ost
Hjemmelavede kiks og kvædekompot
 
Cheesecake med bær
Chokoladekage
En slags is
Mulighed for tilvalg 35,- pr. person pr. ret
Grønne asparges, kapers og dild
(kun i sæson)
Langtidsbagte rødbeder med pære og sherryeddike
Flødekartofler
Frugtfad
Pil selv rejer med aioli og citron (45,- pr. person)

 

 

Buffet 2
495,-
Min. 20 personer
Første servering

Rimmet torsk i lime og chili med salat af springløg og urter
Letrøget laks med saltbagt selleri
Skaldyrsfarseret rødspættefileter
Grillet unghane med hjertesalat og ramsløg og croutoner
Ryg af gris med gremolata
Lammekølle med rosmarin
Oksecuvette med timian
 
Rødvinssauce
Persillepesto
Løgchutney med ingefær
Syrnet fløde med yoghurt
 
Fløde Kartofler
Kartoffelsalat med oliven, citron og kørvel
 
Grillet fennikel med rucola med ristede græskarkerner
Perlebyg, agurk,æble, syltede chili og dild
 Ovnbagte gulerødder med gulerodsvinaigrette
Blomkål med bacon og esdragondressing
Anden servering
 
Udvalg af ost
Hjemmelavedekiks og kvædekompot
Frugtfad
Cheesecake med bær
Chokoladekage
To slags is
Mulighed for tilvalg 35,- pr. person pr. ret
Grønne asparges, kapers og dild
 (kun i sæson)
Langtidsbagte rødbeder med pærer og sherryeddike
Pil selv rejer med aioli og citron (45,- pr. person)
Dansk frokostbord
350,-
min. 10 personer
 

2 slags sild med karrysalat
Røget laks med æggestand
Rejer med æg og mayonaise
Sprængt oksebryst med peberrodssalat
Lun leverpostej med rødbede og bacon
Hønsesalat med bacon
Roastbeef med remoulade og ristede løg
Hjemmerøget brie med kvæde puré
Tilvalg á 35,- pr. person pr. ret
 
 
Fiskefilet med remoulade
Røget sild med æggeblomme og rå løg
Rørt tatar med æggeblomme
Mørbrad med champignon a la creme
Gammeldags æblekage
Retterne serveres ved bordet. Ved større selskaber som buffet
 
 


 
 
Der er masser af muligheder og I er meget velkommen til at kontakte os her på kroen, så kan vi tage en snak om jeres store dag. Vi glæder os til at høre fra jer.

Der tages forbehold for evt. prisændringer.