Selskabet

Selskabet

Brunch ›

Brunch

Brunch serveres kun om søndagen mellem 10-11.30. Produkterne er i vid udstrækning hjemmelavede, og vi serverer brunchen på bordet – ikke på én tallerken eller som buffet – så der er ro om det eksklusive måltid. Til selskaber serveres brunchen på buffet.

Se mere her ›

Frokostselskaber ›

Frokostselskaber

Raadvad Kro tilbyder muligheden for afholdelse af frokostselskaber til alle anledninger. Vi har sammensat følgende pakker til inspiration, men andre ønsker vil vi naturligvis også forsøge at imødekomme. Vi glæder os til, at arrangere jeres næste store fest.

Se mere her ›

Aftenselskaber ›

Aftenselskaber

På Raadvad Kro har vi stor erfaring i afholdelse af alle former for aftenselskaber, bryllupper, fødselsdage, store som små. Og mulighederne er mange. Vi har sammensat lidt forskellige ideer, men disse kan selvfølgelig blive tilpasset ud fra jeres ønsker. I er meget velkomne til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, samt høre nærmere om mulighederne.

Se mere her ›

Bryllup ›

Bryllup

På Rådvad Kro er alle muligheder til stede for at holde et romatisk og smukt bryllup - stort som småt. Vi har flere størrelser lokaler til rådighed ligesom det er muligt at leje hele kroen til den store begivenhed.

Se mere her ›

Buffet ›

Buffet

Der er også mulighed for Buffet. Vi har her sammensat forskellige pakker og buffetforslag. Buffeterne kan naturligvis bestilles separat, samt ud af huset.

Se mere her ›

Diverse priser ›

Diverse priser

Her finder du en oversigt over forskellige priser

Se mere her ›

Lokaler ›

Lokaler

Vi kan tilbyde flere forskellige lokaler til selskaber. I bryllupsgalleriet kan du se billeder med forskellige bordopstillinger.

Se mere her ›

Jul på Raadvad Kro ›

Vi afholder julemarked den første weekend i december kl. 11 - 17 begge dage, hvor vi serverer en juleplatte samt gløgg og æbleskiver og sælger kroens hjemmelavede produkter.

Se mere her ›