Særlige menuer

Hubertus buffet

Søndag den 5. november 2017

Terrin af rimmet torsk med grønne bønner

Grillet unghane med hjertesalat og hvidløgsdressing

Krondyrs carpaccio med svampe creme og syltede rødløg

Kalveculotte

Persillepesto

Løgchutney med ingefær

Syrnet fløde med yoghurt

Bulgur med æble, dild og chili

Langtidsbagte rødbeder med pære og sherryeddike

Små stegte kartofler med citron og løvstikke

Grillet persillerødder og pastinak med rugbrødscrumble

Hjemmerøget Brie med kvæde

Brombær cheesecake

255,- pr. person

 

Mortens aften menu

Fredag den 10. november 2017

Kammusling ballontine, porre, sellericreme og estragon sauce

And med brunede kartofler, rødkål, pocheret æble, ribsgelé og andesauce

Let frossen chokolademousse med havtorn og mandel

Pris pr. person 395,-

 

 

 

Ønsker du at bestille bord?

Du kan bestille bord online eller ringe til os på:

4580 6162