Julen 2017

Vi byder julen velkommen fra tirsdag den 14. november. Der er mulighed for at bestille vores julehygge buffet til selskaber fra 15 personer i separat lokale. Se den under selskaber. I restauranten serverer vi a la carte retter samt vores julebord, som indeholder alle retter markeret med stjerne.

 

Kroens hjemmelavede gløgg 75,- med æbleskiver 100,-

 

Frokost

2 retters frokostmenu sammensat af køkkenet 295,-
3 retters frokostmenu sammensat af køkkenet 365,-

*Karrymarineret sild med karrysalat og fedt
Curry marinated herring with curry egg salad
85,-

*Madeira sild med karrysalat og fedt
Madeira herring with curry egg salad
85,-

*Lun stegt sild med syltede løg
Warm fried herring with pickled onions
95,-

Sildeanretning, alle tre slags sild med garniture
Three kinds of herring with garnish
150,-

Håndpillede rejer med smilende æg, citron, mayonnaise og ristet brioche
Hand-peeled shrimp with soft-boiled egg, lemon, mayonnaise and toasted brioche
125,-

*Gravad laks med dild dressing
Dill pickled salmon with adill dressing
125,-

*Stegt rødspættefilet med remoulade, syltede drueagurker og citron
Fried fillet of plaice with remoulade, pickled gherkins and lemon
125,-

*Hønsesalat med ristet rugbrød og bacon
Chicken salad with butter roasted rye bread and bacon
125,-

Rillette af gris, syltede beder, sennep med honning og salvie
Rilette of pork, pickled beetroots, mustard with honey and sage
125,-

*Confiteret andelår med lun kartoffelsalat, grønkål og andesauce
Confitated duck with potato salad, kale and duck sauce
165,-

Stegt svinebryst med syrnet rødkål, brunede kartofler og flødesauce
Roasted pork breast with soured red cabbage, sugar potatoes and cream sauce
165,-

Gammel ost med sky, ristet rugbrød og rom
Old cheese with aspic, butter roasted rye bread and rum
95,-

*Risalamande med kirsebærsauce
Rice pudding with a cherry sauce
95,-

Raadvads julebord består af alle retter markeret med */ Christmas table, consists of all dishes marked with *
395,-

Inkl. Fadøl,Sodavand og snaps i 2 timer, 500,- pr. person/ Incl. Draft beer, softdrinks and aquavit for 2 hours, 500, -


 

Aften

Rødspætte stegt på ben med syrnet rødkål, jordskokker og persillesauce
125,-

Risengrød med mascarpone , røget jomfruhummer, hummervinaigrette, rosenkål og mandler
125,-

Stegt fois gras, syltet ananas med krydderbrød, friteret porre og rosmarin sauce
125,-

Skovduebryst med terrine af andelår med græskar, gule beder, syltede kantareller og kryddersauce
245,-

Pocheret, letsaltet torsk med skorzonerrod, bagt æble, kartoffelsifon og estragon sauce
245,-

Thybo ost med luftig hasselnød, fermenteret pære og pære/portvin sauce
100,-             

Variation af chokolade med mandarin iscreme med youzo
100,-

Varme pandekager med orange, mandel og karamel is
100,-

Ønsker du at bestille bord?

Du kan bestille bord online eller ringe til os på:

4580 6162