Frokost a la carte

Frokost/ Lunch

2 retters frokostmenu sammensat af køkkenet 295,-
3 retters frokostmenu sammensat af køkkenet 365,-
Menu of the day, 2 courses 295,-/ 3 courses 365,-

Karrysild, æg og karrysalat
Curry herring, egg and curry
85,-

Tomat og chili sild med æg og fedt
Tomato and chili herring with egg 
85,-

Raadvads røgede laks med syltede radisser og ræddiker samt citron crème. 
Raadvad’s smoked salmon with pickled radish, lemon cream
145,-

Fiskefrikadeller med remoulade og syltede agurker
Fish cakes served with remoulade and pickled cucumber
125,-

Omelet med parmesan og syltede grøntsager
Omelet with parmesan and  pickled vegetables 
145,-

Torsk med muslinger, fiske suppe og blomkål
Cod with mussels, fish soup and cauliflower 
175,-

Rosastegt pariserbøf med klassisk garniture, ristede kartofler og rå æggeblomme
Fried tartare with classic garnish, roast potatoes and raw egg yolk
185,-

Sprængt kalvebryst med peberrodssauce, pomme puré, samt bagt og syltet løg
Veal breast with sauce of horse radish, pomme puré and baked and pickled onion
185,-

Ostebræt med 4 slags oste, sennepssyltede pærer og ristet rugbrød
Cheese board with 4 kinds of cheese, mustard pickled pear and toasted rye bread
100,-

Chokoladefondant med hasselnød is 
Chocolatefondant with hazelnut ice cream 
100.-

Pandekager med skovbær syltetøj og tongabønne iscreme
Pancakes with forest berry jam and tonga bean ice cream
75,-

 

Børnemenu / children's menu
Pasta med kødsovs / Pasta with meat sauce125,-

Fiskefrikadeller med små kartofler /Fish Cakes with potatoes125,-

Personalet kan vejlede omkring allergier /The staffcan guideaboutallergies

 

 

 

 

 

 

Ønsker du at bestille bord?

Du kan bestille bord online eller ringe til os på:

4580 6162