Frokost a la carte

 

2 retters frokostmenu sammensat af køkkenet 295,-
3 retters frokostmenu sammensat af køkkenet 365,-
Menu of the day, 2 courses 295,-/ 3 courses 365,-

Karry sild med æg og karrysalat
Curry herring, egg and curry
85,-

Sild marineret med hindbær, sherry og anis, serveret med æg
Herring marinated in raspberry, sherry and anise served with egg
85,-

Fiskefrikadeller med remoulade og agurkesalat
Fish cakes with remoulade and pickled cucumber salad
125,-

Raadvads varmrøgede laks med kartoffelcreme, forårsløg, syltede kartofler og urter Raadvads hot smoked salmon, potato cream, spring onions, pickled potatoes and herbs 145,-

Omelet med græskar, havgus ost, urtesalat og græskar crudité
Omelet with pumpkin, the cheese “sea fog”, herb salad and pumpkin cruditè
145,-

Rosastegt pariserbøf med klassisk garniture, ristede kartofler og rå æggeblomme
Fried tartare with classic garnish, roast potatoes and raw egg yolk
185,-

Dagens fisk med rødbede, æble og kørvelsauce
Fish of the day with beetroot, apple and chervil sauce
185,-

Lammeculotte med svampe, kartoffelfondant, marineret grønkål og sauce med Ras el hanout
Lamb rump with mushrooms, potato fondant, marinated kale and sauce with Ras el hanout  
185,-

Ostebræt med 4 slags oste, ribs gele med timian og ristet rugbrød
Cheese board with 4 kinds of cheese, red currant jelly with thyme and toasted rye bread
100,-

Kompot af multebær med honning iscreme, mandler og sprøde flager
Mulberry compote with honey ice cream, almonds and crispy flakes
100,-

Pandekager med karamel iscreme og skovbær syltetøj
Pancakes with caramel ice cream and forest berry jam
75,-

Børnemenu / children's menu

Pasta med kødsovs / Pasta bolognese 125,-
Fiskefrikadeller med små kartofler / Fish Cakes with potatoes 125,-

Personalet kan vejlede omkring allergier / The staff can guide about allergies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker du at bestille bord?

Du kan bestille bord online eller ringe til os på:

4580 6162