Frokost a la carte

Frokost/ Lunch

2 retters frokostmenu sammensat af køkkenet 295,-
3 retters frokostmenu sammensat af køkkenet 365,-
Menu of the day, 2 courses 295,-/ 3 courses 365,-

Stegt sild med garniture
85,-

*Karrysild med karrysalat og æg
85,-

*Orange sild med stjerneanis, karrysalat og æg
85,-

Sildeanretning med 3 slags sild
150,-

*Rejer med fermenteret asparges, citron mayonnaise og æg
145,-

Stegt rødspættefilet med remoulade og citron
125,-

*Gravad laks med rævesauce og syltede sennepskorn
145,-

Stegt andebryst med pommes fondant, rosenkål, æble og tyttebærsauce
185,-

*Hjemmelavet medister med rødkål, brunede kartofler og flødesauce
185,-

Terrine af sprængt kalvebryst med skovsvampe, græskar creme og syltet græskar
145,-

Ost med kvædekompot og ristet rugbrød
100,-

*Ris a la mande med kirsebærsauce
95,-


Raadvad Kro’s julebord sammensat af retterne markeret med stjerne kr. 395,- pr. person.

Tilvalg af andebryst kr. 50,- pr. person

Raadvad Kro’s julebord incl. vin, øl, snaps, og vand i 2 timer 500,- pr. person.


 1. og 2. december 

Juleplatte 195,- pr. person:

Julesild med æg og mayonnaise
Gravad laks med rævesovs
Fiskefilet med remoulade
Ribbensteg med rødkål
Ris ala mande med kirsebærsauce.

Fra a la carte kortet kan bestilles:

Stegt rødspættefilet med remoulade og citron
125,-

Rejer med fermenteret asparges, citron mayonnaise og æg
145,-

Ribbensteg med rødkål, brunede kartofler og flødesauce
185,-

Pandekager med is og skovbærsyltetøj
75,-

Ris a la mande med kirsebærsauce
95,-

 

 

 

 

 

Ønsker du at bestille bord?

Du kan bestille bord online eller ringe til os på:

4580 6162