Frokost a la carte

2 retters frokostmenu sammensat af køkkenet 295,- 

3 retters frokostmenu sammensat af køkkenet 365,-
Menu of the day, 2 courses 295,-/ 3 courses 365,-

Vi gør opmærksom på at der kan ske ændringer på daglig basis

 

Karrysild med karrysalat, løg og kapers
Curry herring, currysalad, onions and capers
85,-

Peberrodssild med smilende æg, peberrodscreme, løg og kapers
Horse radish herring with soft boiled egg, horse radish cream, onions and capers
85,-

Fiskefrikadeller, remoulade, agurkesalat og citron/ med tilvalg af rejer
Fish cakes, remoulade, pickled cucumber salad and lemon/ with shrimps
135,-/+45

Omelet med svampe og ost /med tilvalg af Duroc skinke
Omelet with mushrooms and cheese/ with Duroc ham
135,-/ +65

Laksesalat med æg og estragon, syltede kartofler, bønner og krydderurtesalat
Salmon salad with egg and tarragon, pickled potatoes, green beans and herb salad
145,-

Dagens fisk, med aubergine kompot, grillet squash, muslinge sauce og fennikel salat/med tilvalg af rejer
Fish of the day, with aubergine compote, grilled squash, mussel sauce and fennel salad / with shrimps
195,-/+45

Rørt oksetatar med persillecreme, brændt løg og sprødt rugbrød/ med tilvalg af pommes frites
Beef tartare with parsley cream, burned onion and crisp ryebread / with fries
195,-/+65,- 

Græskar, grønkål, confiteret hvidløg, humus og karry olie /med tilvalg af Duroc skinke
Pumpkin, kale, confit of garlic, hummus and curry oil / with Duroc ham
195,-/ +65      

Ostebræt med 3 slags oste, syltede abrikoser med solsikkekerner og ristet rugbrød
Cheese board with 3 kinds of cheese, pickled apricots and toasted rye bread 110,-

Creme brulee med citrongræs, solbæris og syltet solbær
Crème brulee with lemongrass, black currant icecream and pickled black currant
110,- 

Pandekager med karamel iscreme og skovbær syltetøj
Pancakes with caramel ice cream and forest berry jam
95,-

 

Børnemenu / children's menu

Pasta med kødsovs / Pasta bolognese 125,-

Fiskefrikadeller med kartofler / Fish cakes with potatoes 125,- 

Personalet kan vejlede omkring allergier / The staff can guide about allergies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker du at bestille bord?

Du kan bestille bord online eller ringe til os på:

4580 6162