Aften a la carte

Køkkenet er åbent fra 18.00 til 21.00

Aftenkort fra 1. marts 2019

3 retters aftenmenu sammensat af køkkenet, 395,-
4 retters aftenmenu sammensat af køkkenet, 495,-

 

Rødspætte farseret med østers og persille, persillerod, friteret persille og fiskesauce med søl
125,-

Stenbiderrogn med frisk æble, koriander mayonaise og sprødt brød
125,-  
  
Karamelliseret svinebryst, spidskål, timian, svampepulver og reduceret hønsesky
125,-

Lammeculotte, grillet agurk, confiteret løg, ristede kartofler og sauce med citron og piment
245,-

Dagens fisk med glaseret hjertesalat, courgette og rosmarin sauce
245,-

Rav ost med broccoli, rugbrød og brunet smør
100,-

Chokolade skal med ymerfromage og havtorn, chokolade iscreme og kakaokage
100,-

Varme pandekager, orangesauce, mandel og tongabønneiscreme
100,-

 

Børnemenu / Children's menu

Pasta med kødsovs / Pasta with meat sauce 125,-

Fiskefrikadeller med små kartofler / Fish Cakes with potatoes 125,-

 

Personalet kan vejlede omkring allergier / The staff can guide about allergies

 

Gæsterne siger:

 

Min mand og jeg har lige været på en eventyrlig rejse i smagsoplevelser.    
Intet var overladt til tilfældigheder – alt var nøje og dejligt afstemt. Menuen var fuld af fantastiske overraskelser.
 
Længe mellem en sådan oplevelse.
 
Servicering, beliggenhed og ikke at forglemme maden  - januar menu med Sandart, oksecuvette og hasselnødmazzerin mm – var af højeste kvalitet og med bedste karakterer. 
 
Bedre findes ikke  - og kan kun abefales 

Frits og Lene Esmark
(gæst på Raadvad Kro 1/2 2019)

 

 

 

 

Ønsker du at bestille bord?

Du kan bestille bord online eller ringe til os på:

4580 6162