Aften a la carte

Køkkenet er åbent fra 18.00 til 21.00

Aften menu

3 retters aftenmenu sammensat af køkkenet, 395,-

4 retters aftenmenu sammensat af køkkenet, 495,-

Menu of the day, 3 courses 395,-/ 4 courses 495,-

 

Syltet mørksej med skorzonerrod, fermenteret asparges, salat creme og malt jord

Pickled salsify, fermented asparagus, salad cream and malt

125,-

Kammusling ballotine med græskar puré og crudité, rå æble og æblesauce

Ballotine from scallop, pumpkin and apple sauce

125,-                                                                                                                                                      

Glaseret kalvebryst med variation af rødbede og citronsauce

Glazed veal breast with variation of beetroot and lemon sauce

125,-

Okselårtunge med grillet selleri, porre og zarsauce

Silverside from beef with grilled celery, leek and sauce with zar

245,-

Dagens fisk med røget kartoffel, ristet kål og dild sauce

Fish of the day with smoked potato, fried cabbage and dill sauce

245,-

Ost med kvæde og sprødt rugbrød

selection of cheese with quince and crisp rye bread

100,-

Variation af blomme og hibiscus med sorbet og kærnemælk

Variation of plum and hibiscus with sorbet and buttermilk

100,-

Varme pandekager med orange, mandel og karamel is

Hot pancakes with orange and caramel ice cream

100,-

 

Børnemenu / Children's menu

Pasta med kødsovs / Pasta with meat sauce 125,-

Fiskefrikadeller med små kartofler /Fish Cakes with potatoes 125,-

 

Personalet kan vejlede omkring allergier / The staff can guide about allergies
Ved betaling med kreditkort pålægges gebyr / There is a fee when paying by credit card 

 

 

 

 

 

Ønsker du at bestille bord?

Du kan bestille bord online eller ringe til os på:

4580 6162