Aften a la carte

Køkkenet er åbent fra 18.00 til 21.00

3 retters aftenmenu sammensat af køkkenet, 395,-

4 retters aftenmenu sammensat af køkkenet, 495,-

Skaldyrs ballotine med dildmayonnaise, håndpillede rejer, beder og sprødt rugbrød
125,-

Pocheret havtaske, æggeblomme med grønkål, ramsløgskapers og skummende fiskesauce
125,-

Svinekæbe med stegte svampe, råsyltede æbler og æblesauce
125,-

Kalvelårtunge med bagt selleri, kartoffelpuré med timian og olivensauce
245,-

Dagens fisk med græskar, rosenkål og krondildsauce
245,-

Fire slags ost med sennepssyltet pære og kiks
100,-

Nøddemazarin med variation af brombær, iscreme på gedeost og sprød tuile
100,-

Varme pandekager, orangesauce, mandel og tongabønneiscreme
100,-

Børnemenu / Children's menu

Pasta med kødsovs / Pasta with meat sauce 125,-

Fiskefrikadeller med små kartofler / Fish Cakes with potatoes 125,-

 

Personalet kan vejlede omkring allergier / The staff can guide about allergies

 

 

 

 

 

Ønsker du at bestille bord?

Du kan bestille bord online eller ringe til os på:

4580 6162