Aften a la carte

Køkkenet er åbent fra 18.00 til 21.00

3 retters aftenmenu sammensat af køkkenet, 395,-

4 retters aftenmenu sammensat af køkkenet, 495,-
Menu of the day, 3 courses 395,-/ 4 courses 495,-                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Vi gør opmærksom på at menuerne kan ændres på daglig basis

 

Rimmet makrel med radiser, ærter, pocheret æggeblomme, malt, peberrodssauce og urter
Salted mackerel with radishes, peas and poched egg yolk, malt and horse radish sauce and herbs
145,-

Rødspætte og musling med aubergine kompot, fennikel salat og muslingesauce med grøn anis
Plaice and mussels with aubergine compote, fennel salad and musselsauce with anise
145,-

Svinekæbe med variation af gulerod og sauce med fermenteret hvidløg
Pork jaws with a variation of carrot and sauce with fermented garlic
145,-

Unghaneballotine med broccoli, majs, sprød polenta og sauce med vild kørvel (kartofler apart)
Ballotine of young rooster with broccoli, sweetcorn, fried polenta and sauce with wild chervil(potatoes a part)
265,-

Dagens fisk med persillerod, æble, nye kartofler og citrongræssauce
Catch of the day with parsley root, apple, new potatoes and lemongrass sauce 
265,- 

Nye danske spidskål med kartoffelkompot med syrnet kål, brunet smørskum og hasselnød
Spring cabbage with potatoe compote, aicidified cabbage, browned butter foam and hazelnuts
265,-

Ostebræt med 3 eller 6 slags ost, syltede abrikoser med solsikkekerner og ristet rugbrød
Cheese board with 3 or 6 kinds of cheese, pickled apricots and toasted rye bread
110,-/150,-

Hindbær med mørk chokolade mousse med verbena, hindbærsorbet, verbenaolie og ristede mandler
Raspberries with dark chocolate mousse with verbena, raspberriesorbet, verbenaoil and roasted almonds
110,-

Varme pandekager, orangesauce, vanilietuile og tonkaiscreme
Pancakes with orange sauce, vanilla tuile and tonkabean ice cream
110,-

 

Børnemenu / Children's menu

Pasta med kødsovs / Pasta bolognese 125,-
Fiskefrikadeller med kartofler / Fish cakes with potatoes 125,-
Personalet kan vejlede omkring allergier / The staff can guide about allergies

 

Børnemenu / Children's menu

Pasta med kødsovs / Pasta bolognese 125,-
Fiskefrikadeller med små kartofler / Fish cakes with potatoes 125,-

Personalet kan vejlede omkring allergier / The staff can guide about allergies

  

Gæsterne siger:

 

Min mand og jeg har lige været på en eventyrlig rejse i smagsoplevelser.    
Intet var overladt til tilfældigheder – alt var nøje og dejligt afstemt. Menuen var fuld af fantastiske overraskelser.
 
Længe mellem en sådan oplevelse.
 
Servicering, beliggenhed og ikke at forglemme maden  - januar menu med Sandart, oksecuvette og hasselnødmazzerin mm – var af højeste kvalitet og med bedste karakterer. 
 
Bedre findes ikke  - og kan kun abefales 

Frits og Lene Esmark
(gæst på Raadvad Kro 1/2 2019)

 

 

 

 

Ønsker du at bestille bord?

Du kan bestille bord online eller ringe til os på:

4580 6162