Aften a la carte

Køkkenet er åbent fra 18.00 til 21.00

 


3 retters aftenmenu sammensat af køkkenet, 395,-
4 retters aftenmenu sammensat af køkkenet, 495,-
Menu of the day, 3 courses 395,-/ 4 courses 495,-

Kulmule terrin med tomat mousse, tomat gele, salat af radisse og urter fra skoven
Hake tureen with tomato mousse, tomato gel, salad of radish and herbs from the forest
125,-

Stegt Makrel, kerneotto med rygeost og fermenteret asparges, broccolistilke og brunet smør
Fried mackerel, grain otto with smoked cheese and fermented asparagus, broccoli stalks and browned butter
125,- 

Syltet vagtel bryst og lår, variation af jordskokker, pocheret æggeblomme, skummende hønsesauce
Pickled quail, variation on jerusalem artichokes, poached egg yolk and  frothy chicken sauce
125,-

Dagens fisk med gulerødder, ærter a la francaise, hybenrose samt hummersauce
Fish of the day with carrots, peas a la francaise, rosehip and lobster sauce
245,-

Ryg af dansk gris, grillet blomkål, sauté af grønne bønner og svampe, salviesauce og hasselnødder
Saddle of Danish pig, grilled cauliflower, saute of green bean and mushrooms, sauce with sage and hazelnuts
245,- 

6 oste med abrikos kompot, brød og kiks
6 cheeses with abricot compote, bread and crackers
150,-

Syltet rabarber, hindbær sponge cake, hindbærsorbet, brændte mandler og verbenaskum
Pickled rhubarb, raspberry sponge cake, raspberry sorbet, roasted almonds and verbena foam
100,-

Varme pandekager, orangesauce, mandel og karamel iscreme
Pancakes with orange sauce, almonds and caramel icecream
100,-

 

Børnemenu / Children's menu

Pasta med kødsovs / Pasta bolognese 125,-
Fiskefrikadeller med små kartofler / Fish cakes with potatoes 125,-

Personalet kan vejlede omkring allergier / The staff can guide about allergies

 

 

Gæsterne siger:

 

Min mand og jeg har lige været på en eventyrlig rejse i smagsoplevelser.    
Intet var overladt til tilfældigheder – alt var nøje og dejligt afstemt. Menuen var fuld af fantastiske overraskelser.
 
Længe mellem en sådan oplevelse.
 
Servicering, beliggenhed og ikke at forglemme maden  - januar menu med Sandart, oksecuvette og hasselnødmazzerin mm – var af højeste kvalitet og med bedste karakterer. 
 
Bedre findes ikke  - og kan kun abefales 

Frits og Lene Esmark
(gæst på Raadvad Kro 1/2 2019)

 

 

 

 

Ønsker du at bestille bord?

Du kan bestille bord online eller ringe til os på:

4580 6162