Aften a la carte

Køkkenet er åbent fra 18.00 til 21.00

 


3 retters aftenmenu sammensat af køkkenet, 395,-
4 retters aftenmenu sammensat af køkkenet, 495,-
Menu of the day, 3 courses 395,-/ 4 courses 495,-

Røget kammusling med rødbede og æble tern, rødbede vinaigrette og kørvel
Smoked scallop with beetroot, apple, beetroot vinaigrette and chervil
125,-

Bagt torsk med butternut græskar puré, syltede havtorn, havtorn sauce samt græskar crudite og karse
Baked cod with butternut pumpkin puré, pickled sea buckthorn, sauce with sea buckthorn, pumpkin crudité and cress
125,-

Gravad krondyr filet, hyldebærkapers, brændt agurk, hyldebærgele samt grønkål
Pickled filet of venison, elderberry capers, burnet cucumber, elderberry jelly and kale
125,-

Dagens fisk med skorzonerrod, fermenteret asparges, asparges crème og rimmet hummer terrine
Fish of the day with salsify root, fermented asparagus, cream og asparagus and pickled tureen of lobster
245,-

Kalvefilet med kartoffel fondant, svampe emulsion, syltede bøgehatte, øl syltede løg og timian sauce.
Fillet of veal with potato fondant, mushroom emulsion, pickled brown beech, beer pickled onions and thyme sauce
245,-

Ostebræt med ribs gele med timian og ristet rugbrød
Cheese board with red currant jelly with thyme and toasted rye bread
3 oste 100,- /6 oste 150,-

Karamelliserede blommer med mandel/nougat mousse, mandel tuile og blomme is Caramelized plums with almond/nougat mousse, almond tuile and plum ice cream
100,-

Varme pandekager, orangesauce, mandel og karamel iscreme
Pancakes with orange sauce, almonds and caramel icecream
100,-

 

Børnemenu / Children's menu

Pasta med kødsovs / Pasta bolognese 125,-
Fiskefrikadeller med små kartofler / Fish cakes with potatoes 125,-

Personalet kan vejlede omkring allergier / The staff can guide about allergies

 

 

Gæsterne siger:

 

Min mand og jeg har lige været på en eventyrlig rejse i smagsoplevelser.    
Intet var overladt til tilfældigheder – alt var nøje og dejligt afstemt. Menuen var fuld af fantastiske overraskelser.
 
Længe mellem en sådan oplevelse.
 
Servicering, beliggenhed og ikke at forglemme maden  - januar menu med Sandart, oksecuvette og hasselnødmazzerin mm – var af højeste kvalitet og med bedste karakterer. 
 
Bedre findes ikke  - og kan kun abefales 

Frits og Lene Esmark
(gæst på Raadvad Kro 1/2 2019)

 

 

 

 

Ønsker du at bestille bord?

Du kan bestille bord online eller ringe til os på:

4580 6162