Aften a la carte

Køkkenet er åbent fra 18.00 til 21.00

Aften menu

3 retters aftenmenu sammensat af køkkenet, 395,-

4 retters aftenmenu sammensat af køkkenet, 495,-

Menu of the day, 3 courses 395,-/ 4 courses 495,-

 

Rødspætte stegt på ben med syrnet rødkål, jordskokker og persillesauce
Roasted plaice on bone with soured red cabbage, Jerusalem artichokes and parsley sauce
125,-

Risengrød med Mascarpone, røget jomfruhummer, hummervinaigrette, rosenkål og mandler
Risotto with Mascarpone, Smoked Norway lobster, Lobster Vinaigrette, Brussels sprouts and almonds
125,-

Stegt foie gras, syltet ananas med krydderbrød, friteret porre og rosmarinsauce
Fried foie gras, pickled pineapple with spice bread, fried leek and rosemary sauce
125,-

Skovduebryst med terrine af andelår, græskar, gule beder, syltede kantareller og kryddersauce
Breast of Wood pigeon with terrine of duck, pumpkin, beetroots, pickled chanterelles and spicy sauce
245,-

Pocheret, letsaltet torsk med skorzonerrod, bagt æble, kartoffelsifon og estragonsaucePoached, salted cod with salsify, baked apple, potato foam and tarragon sauce
245,-

Thybo ost med luftig hasselnød, fermenteret pære og pære/portvinsauce  
Thybo cheese with fluffy hazelnut, fermented pear and pear/port wine sauce
100,-              

Variation af chokolade med mandarin/yuzu iscreme
Variation of chocolate with mandarin/yuzu ice cream and yuzo
100,-

Varme pandekager med orange, mandel og karamel is
Hot pancakes with orange, almonds and caramel ice cream
100,-

Børnemenu / Children's menu

Pasta med kødsovs / Pasta with meat sauce 125,-

Fiskefrikadeller med små kartofler /Fish Cakes with potatoes 125,-

 

Personalet kan vejlede omkring allergier / The staff can guide about allergies
Ved betaling med kreditkort pålægges gebyr / There is a fee when paying by credit card 

 

 

 

 

 

Ønsker du at bestille bord?

Du kan bestille bord online eller ringe til os på:

4580 6162