Aften a la carte

Køkkenet er åbent fra 18.00 til 21.00

3 retters aftenmenu sammensat af køkkenet, 395,-

4 retters aftenmenu sammensat af køkkenet, 495,-

Menu of the day, 3 courses 395,-/ 4 courses 495,-

Torsk med variation af gulerod, havtorn hollandaise, smørstegt brødkrumme og vild karse
Codfish with a variation of carrots, buckthorn hollandaise, butter fried breadcrumb and wild cress
125,-

Røget ørred med jordskokke kompot, hyben, ristet palmekål og brunet smør
Smoked trout with jerusalem artichoke compote, rosehip, fried kale and browned butter
125,- 

Confiteret svinebryst, svampe, hasselnødder, fermenteret pære og pære sauce                        
Confitated belly of pork with mushrooms, hazelnut, fermented pear and pear sauce 
125,- 

Kornfodret okseculotte med kålrabi, rød grønkål og timiansauce
Beef culotte with kohlrabi, red kale and thyme sauce
245,-

Havtaske, syltet violet kartoffel, bagt aubergine med persille og hvidløg, piment sauce
Monkfish with pickled violet potato, baked aubergine with parsley and garlic, piment sauce
245,-

Høvlet Thybo ost med lun cremet perlebyg, pocheret æggeblomme, trøffel, spinat og frissé salat
Grated Thybo cheese with warm, creamy pearl barley, paoched egg yolk, truffel, spinach and frisée lettuce
100,-

Pocheret æble med krystalliseret chokolade, chokolademousse og karamel knas
Poached apple with crystallized chocolate, chocolate mousse and crunchy caramel
100,-

Varme pandekager, orange sauce, mandel og tongabønneiscreme
Hot pancakes with orange sauce, almonds and tonga bean ice cream
100,- 

Børnemenu / Children's menu

Pasta med kødsovs / Pasta with meat sauce 125,-

Fiskefrikadeller med små kartofler /Fish Cakes with potatoes 125,- 

Personalet kan vejlede omkring allergier / The staff can guide about allergies

 

 

 

 

 

Ønsker du at bestille bord?

Du kan bestille bord online eller ringe til os på:

4580 6162