Maden

Maden

Når man vælger at holde sit møde udenfor virksomheden, er det fordi at mødet skal være noget særligt, og her er maden en vigtig detalje. Det kan vi kun være enige med jer i, og vi tilpasser gerne menuen til evt. særlige ønsker.

Om forpagterparret:

Køkkenchef Peter Steen og restaurantchef Rikke Kold Black har skabt en kro, der tilbyder kulinariske oplevelser, og de har lang erfaring fra nogle af Danmarks bedste restauranter. De har sammen drevet Raadvad Kro siden 2008 og driver også Strandmøllekroen sammen med Nicolas Dahl som daglig leder.

Peter Steen har bl.a. været souschef og køkkenchef på Le Sommelier i midten af Køøbenhavn og været med til at skabe en restaurant af internationalt snit på Dragsholm Slot, hvor han også har arbejdet som køkkenchef. 

Rikke Kold Black har bl.a. arbejdet som tjener på Le Sommelier og Paustian v/Bo Bech.

 

  • Ønsker du at

    booke et møde ?

    Ring til os på

    tlf: 4580 6162.

  • Mødelokaler

    Vi har 7 lokaler i forskellige størrelser til rådighed

    Se billeder her