Aften a la carte

Aften a la carte

 

Aften menu

3 retters aftenmenu sammensat af køkkenet 395,-

4 retters aftenmenu sammensat af køkkenet 495,- 

 

Letrøget torskerogn med dild, sprød kartoffel, rygeostcreme, fermenteret radise og agurk
125,-

Stegt hvilling med syltet skorzonerrod, spinat, hasselnød og skummende fiskesauce
125,-                                                                                                                                       

Kogte rødbeder fra lammefjorden, confiteret andekråse, syltet tomat, brød og foie gras skum
125,-

Farseret vagtel med syltede svampe, pommes fondant, rosenkål og salvie sauce
245,-

Dagens fisk med syrnet kål, ristet broccoli, og cremet sauce med kapers
245,-

Creme af røget brie med rosmarin marineret pære og sprøde flager
100,-

Æblemousse med hybenrose gele, vanilje tuiles og paradisæble is
100,-

Varme pandekager med orange, mandel og vanilje is
100,-

 

Børnemenu

Pasta med kødsovs 155,-

Smørstegt fiskefilet med små kartofler 155,-

Personalet kan vejlede omkring allergier

Ved betaling med kreditkort pålægges gebyr