Aften a la carte

Aften a la carte

 

Aften menu

3 retters aftenmenu sammensat af køkkenet 395,-

4 retters aftenmenu sammensat af køkkenet 495,- 

Håndpillede rejer med hvid asparges, dild skum og citronperler
125,-

Bagt rødspættefilet, persillerod, brændt forårsløg, røget løgpuré og cremet fiskesauce
125,-

Vagtel med boghvede, blomkål, ærter og ostecroutoner
125,-

Kalvefilet med glaseret gulerod, rabarber, nye kartofler og sauce med vild kørvel
245,-

Cremet fiske- og muslingesuppe med torsk og citrongræs, grillet agurk og safranløg
245,-

Høvlet Rav ost med brændt figengelé, salatstok og sprødt rugbrød
100,-

Jordbær ala Romanoff og fløderand, jordbærsorbet, orange kys og hvid chokolade
100,-

Varme pandekager med orange, mandel og vanilje is
100,-

Børnemenu

Pasta med kødsovs 155,-

Smørstegt fiskefilet med små kartofler 155,-

Personalet kan vejlede omkring allergier

Ved betaling med kreditkort pålægges gebyr